fbpx

promotor-masini-rulate-masini-sh-masini-la-mana-a-doua-targ-auto.jpg

În urmă cu trei zile, observatorulph.ro publica un material despre sistarea plăților către românii au de recuparat taxele auto abuzive, pe care au fost obligați să le plătească la înmatricularea mașinilor.

Până în decembrie s-au efectuat plăți, pentru ca în ianuarie acestea să fie sistate, întrucât Ministerul Mediului nu a mai trimis banii către ANAF. Astfel, cei care așteptau să primească banii în ianuarie au aflat că mai au de așteptat cel puțin încă o jumătate de an, până în iunie, asta în condițiile în care Guvernul și-ar fi respectat noua promisiune și ar fi avut banii necesari.

România riscă să fie dată în judecată la Curtea de Justiție a Uniunii Europene dacă nu rambursează integral și imediat taxele auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comisia Europeană a trimis o nouă somație Bucureștiului, de data aceasta însoțită și de un aviz motivat, în care cere de urgență luarea unor măsuri.

Bruxellesul oferă un termen de două luni autorităților pentru a da înapoi banii încasați din taxele pe poluare încasate de-a lungul timpului. 

Guvernanții nu par însă să se grăbească, fiind preocupați de introducerea unei noi taxe, în fapt încă un jaf, un nou atac la buzunarele românilor. În cazul în care banii nu vor fi restituți conform somației, bugetul de stat va fi văduvit prin sancțiuni dure și amenzi, pe care nu guvernanții le vor suporta, ci tot românii contribuabili. Întrebarea este: cât îi mai suportă românii pe guvernanți? 

promotor-masini-rulate-masini-sh-masini-la-mana-a-doua-targ-auto.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg