fbpx

62009623.jpg

Un șofer care face naveta zilnic București-Ploiești pe DN 1 și cunoaște toate locurile ”preferate” ale polițiștilor cu radarul ne-a trimis în această dimineață un mesaj ironic la adresa oamenilor legii.

”În această dimineață, venind pe DN 1 de la București la Ploiești, am observat nelipsitul radar de la Potigrafu. Mai avem puțin și ne salutăm în trafic, atât de bine ne cunoaștem. Astăzi mi-am dat seama și de ce stau acolo. Ca să-i protejeze pe șoferi să nu pătrundă cu viteză în gropile de la Românești și Bărcănești, în care îți rupi mașina. Că doar nu i-or amenda pe cei de la CNAIR care pun în pericol siguranța circulației..”, a fost mesajul cititorului, a cărui identitate o protejăm din motive lesne de înțeles. 

Un alt cititor ne-a transmis zilele trecute un mesaj asemănător:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Luni dimineață,  pe DN 1, în curba de la intrarea în Pucheni, hop un echipaj de Poliție cu radarul. La câțiva km de mașina de poliție, în Românești și Bărcănești am depășit mai multe căruțe care circulau ca-n Vestul sălbatic. Păi e corect? Înțeleg ca șofer să plătesc amendă dacă am încălcat viteza maximă legală, dar pe căruțași de ce nu-i sancționează aceiași polițiști?”

Detalii aici: Au pus radar la Pucheni, dar pe DN 1 la Românești și Bărcănești este plin de căruțe. E corect?

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg