fbpx

anunt-oficial-de-la-ministrul-mediului-romania-va-78ea3f0c0cc88bc690-940-0-1-95-1.jpg

Perioada de restituirii taxelor auto s-a prelungit cu încă 6 luni. Deși decizia a fost luată la finele lunii decembrie 2018, cei care așteptau banii în ianuarie nu au aflat, așa că au început să întrebe la ANAF ce se întâmplă.

Guvernanții au tupeul să vorbească despre apropierea introducerii unei noi taxe, în condițiile în care nu sunt capabili să restituie taxele de mediu sub toate formele în care au existat. Pentru că acele taxe au fost încasate ilegal, acțiunea se numește FURT.

Într-adevăr, statul român a furat de la cetățeni acești bani, folosindu-se ilegal de ei, ani buni. Dacă se întâmplă invers, cetățeanul este executat silit în câteva clipe. În cazul statului, nu. Statul ARE VOIE să fure. Statul nu plătește. În fond, statul este o noțiune abstractă, formată din câteva personaje care decid ce, cât și cum să fure de la contribuabili.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia de restituire nu a venit din mărinimia guvernamentală, ci a fost o consecință a unor măsuri ILEGALE, luate de acești indivizi. Statul pierdea procesele pe bandă rulantă, pe lângă taxe fiind nevoit să plătească și dobânzi penalizatoare și cheltuieli de judecată. Paguba nu este plătită de politicienii care au adoptat jafurile cu titlu de lege, ci tot de contribuabili, din banii tuturor restituindu-se taxele și penalitățile.

Să plătească este doar în teorie, pentru că statul a sistat aceste plăți, din lipsă de bani. A restituit o perioadă, apoi s-a oprit. De la televiziunile de casă aflați că sunt bani, că avem creștere economică, toate sunt bune și frumoase. Realitatea este cea din teren: NU SUNT BANI!

Pentru a nu vă face iluzii până la vară, asta în cazul în care măcar atunci vor avea bani, perioada de restituire a fostelor taxe auto (taxa specială, taxa pe poluare și taxa pentru emisiile poluante) se prelungește până vara viitoare, potrivit unui act normativ publicat în Monitorul Oficial, la fel și pentru timbrul de mediu. Pentru cele dintâi, data-limită pentru restituirea banilor era chiar la finele lui 2018, ceea ce înseamnă că unii dintre cei care au depus cereri ar mai putea aștepta încă minim o jumătate de an, ca să vadă banii intrați în conturi.

anunt-oficial-de-la-ministrul-mediului-romania-va-78ea3f0c0cc88bc690-940-0-1-95-1.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg