fbpx

WhatsApp Image 2019-01-15 at 12.50.00.jpeg

Un șofer care se afla într-un utilaj de deszăpezire a fost la un pas să-și piardă viața, după ce autoutilitara a fost surprinsă de o avalanșă.

UPDATE Drumul a fost deszăpezit, dar rămâne închis din cauza riscului mare de producere a unor noi avalanșe.

Evenimentul s-a produs, în această dimineată, în zona Dichiu, pe DJ 713, drum care face legătura între DN71 – Cota 1000 și Platoul Bucegi.

Conducătorul auto a reușit să iasă din utilaj și să anunțe autoritățile.

Drumul a fost închis pe o perioadă nedeterminată.

Din informațiile Poliției Dâmbovița și Salvamont, în zonă nu ar exista turiști blocați.

VIDEO

WhatsApp Image 2019-01-15 at 13.07.06.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-15 at 12.50.00.jpeg

Sursa foto: partenertv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Miercuri, 13 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Risc mare de avalanșe în Munții Bucegi

Ninsoarea căzută la munte, în ultimele 24 de ore, vine la pachet cu o nouă atenționare din partea meteorologilor. La altitudini de peste 1800 m există risc mare de avalanșe, care se pot declanșa în...