accident-semn.jpg

S-au format cozi de autovehicule, la ieșirea din Ploiești în DN72, traficul rutier fiind restricționat de polițiști până la finalizarea cercetării de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs pe sensul spre Târgoviște, cauza fiind nepăstrarea distanței în mers față de autovehiculul din față.

Asa se face că 4 șoferi și-au avariat serios mașinile, trei dintre aceștia neavând timp să frâneze la timp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană este rănită, fiind asistată medical de un echipaj al Ambulanței.

Revenim cu detalii, la momentul în care circulația va fi reluată. (sursa info IPJ Ph)

accident-semn.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.