781abce5-8f41-4ab4-9fd7-17ceae9536b8.jpg

Frecvența foarte mare cu care se produc accidentele rutiere în Prahova îi determină pe polițiști să stea mai mult în stradă.

Luni dimineața au demarat o nouă acțiune, cu scopul combaterii cauzelor care stau la baza producerii accidentelor.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, subinspector Raluca Brezeanu, la acțiune participă polițiștii din Mizil și din cadrul posturilor arondate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunt vizate viteza peste limita legală, conducerea sub influența alcoolului și încălcarea regulilor de circulație.

781abce5-8f41-4ab4-9fd7-17ceae9536b8.jpg

a98e9d5b-8189-4532-babc-24a924f74cfe.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.