7a266d38-f87e-4f99-8284-65a161d3e260.jpg

De la începutul anului s-au intesificat controalele în trafic, care-i vizează pe cei care conduc sub influența alcoolului. Și în Prahova și în Capitală au fost mai multe astfel de acțiuni tematice, care nu par să îi sperie pe băutorii profesioniști.

Ultimul exemplu este de sâmbătă noaptea, când polițiștii bucureșteni au pornit în urmărirea unui șofer, după ce acesta lovise două mașini, care au ricoșat în alte două parcate. Adăugând-o și pe a lui, se ridică la 5 numărul mașinilor avariate.

Polițiștii erau într-o acțiune, chiar în locul unde acesta a produs accidentul. Știindu-se beat, a demarat în trombă, încercând să scape de polițiști. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La un moment dat, și-a abandonat mașina, însă polițiștii l-au prins și l-au încătușat, deschizându-i și dosar penal.

sursa digi24 / imagini amator

7a266d38-f87e-4f99-8284-65a161d3e260.jpg

2693a1ee-1c6b-4f3c-b581-ac0b0eac9f1d.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.