accident-dn1-iesire-comarnic.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.00, după ce un microbuz, în care se aflau opt persoane, a intrat în coliziune cu un autoturism. În accident sunt implicați 12 adulți și trei copii.

UPDATE: ISU Prahova a anunțat că două persoane vor fi transportate la spital. Estre vorba despre o tânără în vârstă de 34 de ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral, și un bărbat în vârstă de 39 de ani, diagnosticat cu traumatism toracic. Potrivit Centrului Infotrafic în zona unde s-a produs accidentul „se circulă pe banda 2, pe sensul de urcare(către Braşov). Pe sensul de mers către Braşov valorile de trafic sunt în creştere”.

Accidentul rutier a avut loc pe sensul de urcare, la ieșire din Comarnic. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova. .

„Din primele informații se pare că sunt 15 persoane (8 în microbuz și 7 în autoturism). Pompierii militari acționează cu o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță Smurd”, a anunțat ISU Prahova.

În accident au fost implicați 12 adulți și trei copii.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.