accident-echipaje.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri după-amiază, pe DN1, pe raza localității Bănești, pe sensul Brașov - Ploiești, după ce un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

În momentul producerii accidentului rutier, în microbuzul care efectua curse regulate pe ruta Florești - Câmpina, se aflau 21 de persoane.

Citește și: Accident rutier grav pe DN1, la Bănești. Un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei dintre persoane care se aflau în microbuz în momentul producerii accidentului, respectiv o tânără în vârstă de 32 de ani, un tânăr în vârstă de 23 de ani și un copil în vârstă de 8 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Imagini de la accidentul care a avut loc pe DN1, la Bănești. Un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară - FOTO

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul rutier.

accident-microbuz-autoutilitara.jpg

accident-echipaje.jpg

accident-banesti-echipaje-ambulanta-isu.jpg

accident-dn1-microbuz-persoane.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...