Yz0xJmhhc2g9NjIxZGQ5NmQxMzVmNmQ3NmNmZjYzNGZhNzI0MGE2NmI=.thumb.jpg

Joi seară, un autoturism a derapat pe şoseaua acoperită de zăpadă, pe DN 1, între localităţile Ghimbav şi Codlea, şi a pătruns pe contrasens.

Un autobuz, care circula regulamentar din sens opus, nu a avut cum să o evite şi a lovit-o din lateral.

Şoferul autoturismului a murit pe loc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În autobuz se aflau 40 de persoane, dintre care doar una singură a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După accident, ceilalţi pasageri au fost preluați de alt mijloc de transport.

VIDEO pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.