iad-alb-dn1-dn1a_2da5f.jpg

Un strat de aproape 10 cm s-a așternut în toate localitățile din Prahova, noaptea trecută. Pe toate drumurile se circulă în condiții de iarnă. Singurul drum închis este cel de acces spre Cota 1400 din Sinaia.

Potrivit informațiilor transmise de IJP Prahova, pe DN 1 ninge, carosabilul fiind acoperit pe alocuri cu strat de zăpadă frământată de 1 - 2 cm. 

Pe DN 1 A, de la km 90 Blejoi la km 130 Măneciu ninge , carosabil umed, pe alocuri acoperit cu zăpadă frământată de 1 - 2 cm, iar de la km 130 la km 160, la Cheia, ninge viscolit, carosabil acoperit cu zăpadă frământată de 2 - 3 cm.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe DN 1 B și DN 1 D, ninge ușor, carosabil umed, pe alocuri acoperit cu zăpadă frământată de 1 - 3 cm.

Vom reveni cu informații în timp real despre traficul rutier din Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.