download (5).jpg

Noaptea trecută a nins în majoritatea localităților din Prahova, inclusiv la Ploiești. Polițiștii raportează că nu sunt probleme de trafic din cauza condițiilor meteo.

Potrivit IJP Prahova, joi dimineață, pe DN 1, de la km 39 până la km 131 ninge , carosabil umed, fără depuneri pe carosabil, de la km 131 la limita cu Brașov, pe carosabil 1 cm zăpadă frământată trafic redus.

Pe DN 1A ninge până la km 130, carosabil umed. De la km 130 până la limita cu Brașov s-a depus pe carosabil un strat de 1-2cm zăpadă, trafic foarte redus.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe DN 1B și DN 1D ninge, carosabil umed, parțial acoperit cu zăpadă frământată fără probleme de trafic.

Pe fiecare sector de drum acționează utilaje SDN cu materiale mai ales în zona DN 1A, DN 1D și zona Azuga.

Meteorologii prognozează ninsori până vineri seară


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...