volkswagen-a-anuntat-primul-concurent-pentru-dacia-cum-arata-golf-light-masina-low-cost-germana-foto_1.png

Volskwagen e gata să intre serios în concurență cu uzina de la Mioveni prin noul Golf Light, o mașina accesibilă, poziționată între o Dacia bine echipată și un model Skoda de bază, scrie revista Auto Bild.

Noul VW Golf Light este destinat tinerilor aflati la prima masina, pensionarilor si oamenilor cu venituri modeste.

In acest moment, doar Up! indeplineste aceste cerinte din oferta Volkswagen, un model de dimensiuni prea reduse insa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Golf Light va avea dimensiunile unui Polo și va fi dotat cu un motor de un litru în trei cilindri, o cutie manuală în cinci trepte.

Modelul de bază va avea dotări limitate pentru a se încadra într-un buget de sub 10.000 de euro.

Detalii pe sport.ro

Galerie FOTO

volkswagen-a-anuntat-primul-concurent-pentru-dacia-cum-arata-golf-light-masina-low-cost-germana-foto.png

volkswagen-a-anuntat-primul-concurent-pentru-dacia-cum-arata-golf-light-masina-low-cost-germana-foto_1.png

volkswagen-a-anuntat-primul-concurent-pentru-dacia-cum-arata-golf-light-masina-low-cost-germana-foto_2.png


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Noul Renault Kadjar a fost lansat în România

Apetitul românilor pentru SUV-urile compacte îi determină pe producători să ia în serios piața de la noi, lansând noi modele pe bandă rulantă. Lansat la Salonul de la Paris, noul Kadjar a ajuns și...