o-turma-de-oi-a-lins-sarea-de-pe-asfalt-pe-e81-in-salaj.jpg

Imagini uluitoare au fost surprinse în pe Drumul european 81, în localitatea Sîncraiul Almaşului din Sălaj. Zeci de oi au blocat traficul pentru a linge sarea aruncată de drumari pe carosabil. 

În zonă s-au format coloane de mașini, iar oamenii nu au ocazia de a surprinde scena inedită. Mirel Matyas, un bărbat din Cluj, a publicat pe pagina sa de Facebook un clip video cu turma de oi care a blocat traficul pe drumul european 81. 

VIDEO Drumul european 81, blocat de o turmă de oi ”pofticioase” :)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citeşte întreaga ştire:O turmă de oi a lins sarea de pe asfalt pe E81, în Sălaj. Mioarele scăpate de sub control, filmate de șoferi / VIDEO


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Noul Renault Kadjar a fost lansat în România

Apetitul românilor pentru SUV-urile compacte îi determină pe producători să ia în serios piața de la noi, lansând noi modele pe bandă rulantă. Lansat la Salonul de la Paris, noul Kadjar a ajuns și...