WhatsApp_Image_2019-01-07_at_08.27.09_f1ff9.jpeg

Luni dimineață, polițiștii rutieri au instituit filtre pe DN 1A (sens giratoriu Blejoi), DN 1B (sens giratoriu Albești Paleologu) și DN 1 ( Comarnic ).

Aceștia au tras pe dreapta 235 de șoferi, 18 dintre ei fiind amendați, inclusiv pentru consum de alcool la volan. 

Citește și De ce polițiștii fac razie și dimineața pentru depistarea șoferilor băuți? În cât timp ”se duce” alcoolul

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoarea sancțiunilor a fost de 11.900 de lei. 

Citește și Razie a Poliției Rutiere în Prahova. Zonele unde șoferii sunt testați dacă au consumat alcool. FOTO

Totodată, au mai fost reținute talonul și plăcuțele de înmatriculare ale unei mașini care circula fără ITP valabil. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.