61857058.jpg

Trafic de coșmar pe DN 1, Valea Prahovei, pe ambele sensuri de deplasare, mai ales în zona stațiunilor montane.

Astfel, potrivit IJP Prahova, pe DN 1, sensul de mers Brașov către Ploiești, se circulă în coloană de la Predeal până la km 131 ieșire Bușteni cu o viteză de 20-25 km/h, iar pe sensul Ploiești către Brașov se circulă cu o viteză de 35-40 km/h, coloană în mișcare fiind în zona pârtiilor de la Bușteni și Azuga.

La ora 12:30 s-a instituit dispozitiv pentru îndrumare ruta alternativă de la Brașov pe DN 1 A, pe ruta Sacele - Cheia- Valeni - Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE Ora 13:30 Coloana de auto în mișcare pe DN 1, pe direcția către Brașov, de la km 127 până în stațiunea Bușteni. Zona Comarnic, fără probleme de trafic.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...