646x404.jpg

Cătălin Modreanu, de 26 de ani şi Ghiorghiţă Cristian, de 28 de ani, ambii din comuna Bordeşti, judeţul Vrancea, şi-au pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un grav accident petrecut în judeţul Sibiu, pe DN1.

Cei doi tineri lucrau în străinătate, în Belgia, şi au petrecut sărbătorile acasă, în Vrancea.

Vineri seara au plecat înapoi spre Belgia, gândind că noaptea traficul nu este atât de aglomerat pe drumurile patriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alegerea nu a fost una deloc bună, pentru că aflat la volanul maşinii personale, unul din tineri a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a lovit frontal de un TIR care venea din sens opus. Cei doi au murit pe loc.

Citeste mai mult: adev.ro/pkurts


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...