fbpx

74f9960b-f79a-4ce4-98f2-957dd6c8944a-ap-fatal-crash-interstate-fire-florida.jpg

Știrea despre acțiunea polițiștilor a fost publicată AICI. Acțiunea lor a generat un val de comentarii, majoritatea negative, criticându-i pe cei care încercau să tempereze elanul vitezomanilor, protejând astfel viețile celorlalți.

Dacă stau cu radarele, nu e bine, pentru că fac pândă și japcă. Dacă nu stau cu radarele, de ce nu stau, pentru că îi plătim, iar lor nu le pasă de viețile noastre. Dacă dau amenzi, de ce dau, pentru că și alții încalcă legea și nu sunt prinși. Dacă nu dau, de ce nu dau, pentru că așa ajung toți să prindă tupeu.

Cum o dai, nu e bine... 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unui comunicat al IJP Prahova, ”polițiștii Serviciului Rutier au acționat ,,în cascadă” pe Drumul Național 1, pe sensul de mers Brașov-București, pentru neregulile constatate aplicând 54 de sancțiuni contravenționale (46 pentru viteză), în valoare de 15.660 lei. Au testat cu aparatul etilotest 54 de conducători auto”.

Era ușor de intuit faptul că, odată scăpați din coloană, mai mulți ”Schumacheri” vor vrea să demonstreze de ce sunt în stare, câștigând astfel maxim 5 minute, în drumul către case. Cum astfel de raliuri ale unor iresponsabili au făcut ca DN1 să capete și denumirea de ”drumul morții”, acțiunile polițiștilor sunt binevenite, ba chiar ar fi de dorit să se intensifice. Nervii din coloane nu trebuie să se transforme în comportament iresponsabil, iar mașinile în arme de distrugere în masă.

Ok, acum apar interminabilele comentarii legate de lipsa autostrăzilor. Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, 7 oameni au murit în SUA, într-un accident în lanț, urmat de un incendiu, pe o autostradă. Detalii AICI. Și americanii chiar au autostrăzi... Doar că, la fel ca la noi, au și ei faliții lor în materie de șofat. Nu este în regulă să nu avem autostrăzi, deși am plătit ani de zile taxe și impozite pentru drumuri de lumea a treia. Dar asta nu este o scuză pentru șofatul iresponsabil. 

Vrei să te sinucizi conducând? Treaba ta, dar nu ai niciun drept să îi iei cu tine și pe nevinovații care respectă regulile. Și nu insista cu mașina ta puternică și sigură, cu abilitățile tale de mare maestru în arta șofatului. Am mai scris zeci de materiale. Polițiștii au datoria să acționeze pe tot ce înseamnă drum public, indiferent dacă este autostradă sau drum comunal, iar noi avem datoria să respectăm Codul Rutier. Nu este vina polițiștilor că politicienii sunt hoți și mincinoși.  

74f9960b-f79a-4ce4-98f2-957dd6c8944a-ap-fatal-crash-interstate-fire-florida.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg