61901011.jpg

Și 2019 a debutat cu o serie de accidente, având ca victime pietonii neatenți. Ultimul s-a produs pe DN1D, la Ciorani.

Victima este o femeie, acroșată de un TIR. Este conștientă și necesită îngrijiri medicale.

Traficul rutier este dirijat de polițiști, până la finalizarea cercetărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii le recomandă pietonilor să fie atenți atât la angajarea în traversare, chiar dacă o fac prin locuri marcate, având în vedere că mulți dintre aceștia pun piciorul chiar în fața mașinii. Totodată, se recomandă maxim de prudență atunci când circulă pe marginea drumului, existând oricând riscul să fie acroșați, în special de mașinile de mare tonaj.

sursa IPJ Prahova. / foto cu caracter ilustrativ

61901011.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.