soferii-care-se-intorc-de-la-munte-pierd-ore-in-sir-in-trafic-cum-se-circula-pe-dn1-570094.jpg

Sunt puțini cei care au început munca de pe 3 ianuarie. Cei mai mulți se distrează în continuare, profitând de ofertele de cazare de după revelion.

Conform datelor furnizate de IPJ Prahova, joi dimineața se circulă în coloană de la km 104+600 până la 106 în localitatea Comarnic, iar în stațiunea Bușteni traficul este intens in zona centrală dar fară a avea coloane de autovehicule.

O bună parte dintre cei care au petrecut revelionul s-au întors deja acasă, însă sunt înlocuiți de turiștii care vor profita de weekend-ul care se apropie, fiind ultimele zile libere până pe 7 ianuarie, când se reiau activitățile curente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

soferii-care-se-intorc-de-la-munte-pierd-ore-in-sir-in-trafic-cum-se-circula-pe-dn1-570094.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.