20190102_234748.jpg

Mama şi fetiţa ei de 9 ani au fost la un pas de moarte. Autoturismul în care se aflau a luat foc, în trafic, pe Centura de Vest a Ploieștiului.

Femeia a văzut flăcări și un fum gros ieșind de sub capota mașinii. Speriată, a reușit să oprească și să-și scoată copilul de pe bancheta din spate.    

În doar câteva momente, mașina s-a aprins ca o torță, iar până la sosirea pompierilor s-a făcut scrum.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că, autoturismul avea o problemă de natură tehnică și a luat foc, din cauza unui scurt-circuit. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, pentru stingerea flăcărilor.  

20190102_234648.jpg

20190102_234748.jpg

20190102_234818.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...