aglomeratie dn.jpg

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Poliției Județului Prahova, sunt așteptate valori de trafic intens, în special pe DN1 și DN1A.

Duminică dimineața, în jurul orei 9.00, situația se prezenta astfel:

DN1 KM 39 - km 70, fără precipitații, carosabil negru, umed, cer innorat, trafic mai intens către Bv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DN1 KM 70-100, ceata, vizibilitate 200m, carosabil negru, umed, trafic.mai intens către Bv;

DN1 KM 126-138, ninge usor, carosabil negru, umed, se acționează cu utilaje SDN.

DN1A- carosabil negru, umed, ninge usor, carosabil negru , umed, se acționează cu utilaje SDN, trafic normal,

DN1B - carosabil negru umed fără precipitații, trafic normal.

DN1,de la km.102-106, Nistoresti-Comarnic-coloana în mișcare pe urcare

DN1,km.128-132,pe raza stațiunii Bușteni, coloană în mișcare


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.