accident-balif.jpg

Două autoturisme au fost implicate vineri într-un accident pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Traficul în zonă este îngreunat pe sensul Nord- Gara de Vest.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea accidentului. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale ISU Prahova și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IPJ Prahova, traficul în zonă este îngreunat. Pe sensul Nord - Gara de Vest, autoturismele circulă în coloană.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis o fotografie de la locul accidentului.

accident-balif.jpg

accident-soseaua-vestului.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.