accident-albești.jpg

Accidentul rutier s-a produs joi, pe DN1B, pe raza localității Albești - Paleologu, după ce două autoturisme și o ambulanță au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, se pare că accidentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între cele trei mașini implicate.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. În momentul producerii accidentului, în ambulanță nu erau transportați pacienți. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale SAJ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

Află cum poți fi despăgubit corect în caz de accident și ce nu spun asiguratorii!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.