accident-strejnicu.jpg

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc, miercuri după-amiază, la intrare în Strejnicu dinspre Ploiești.

Potrivit Serviciului de Ambulanță județean (SAJ) Prahova, cele două persoane rănite au fost transportate la spital. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, care prezenta o contuzie la șoldul stâng și un traumatism toracic, și o femeie în vârstă de 62 de ani, diagnosticată cu o contuzie la șoldul drept. Cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. O a treia persoană implicată în accident a refuzat transportul la unitatea medicală.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că pe raza localității Strejnicu, din comuna Târgșoru Vechi, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului dintre mașini, se pare că două persoane sunt rănite. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. 

Potrivit primelor date, nu sunt probleme legate de traficul rutier.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.