fbpx

accident-azuga.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază pe DN1, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: 18.40 - Circulația rutieră a fost reluată pe DN1. În continuare este aglomerat de la limita cu Brașovul și până la ieșire din Sinaia, atât pe sensul de urcare, cât și pe sensul de coborâre, potrivit IPJ Prahova. 

UPDATE: Potrivit Centrului Infotrafic, cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. În continuare, pe DN1, se circulă bară la bară pe sensul de urcare către munte între Sinaia și Predeal, iar pe sensul de coborâre între Predeal și Buşteni. „Conduceţi responsabil, nu efectuați manevre riscante și adoptați constant o atitudine preventivă, pentru a putea preveni evenimentele rutiere”, sunt recomandările Centrului Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: În urma accidentului o persoană a fost rănită. IPJ Prahova a anunțat că, la această oră (17.10) traficul în zonă se desfășoară alternativ, dirijat.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg