accident-azuga.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază pe DN1, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: 18.40 - Circulația rutieră a fost reluată pe DN1. În continuare este aglomerat de la limita cu Brașovul și până la ieșire din Sinaia, atât pe sensul de urcare, cât și pe sensul de coborâre, potrivit IPJ Prahova. 

UPDATE: Potrivit Centrului Infotrafic, cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. În continuare, pe DN1, se circulă bară la bară pe sensul de urcare către munte între Sinaia și Predeal, iar pe sensul de coborâre între Predeal și Buşteni. „Conduceţi responsabil, nu efectuați manevre riscante și adoptați constant o atitudine preventivă, pentru a putea preveni evenimentele rutiere”, sunt recomandările Centrului Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: În urma accidentului o persoană a fost rănită. IPJ Prahova a anunțat că, la această oră (17.10) traficul în zonă se desfășoară alternativ, dirijat.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...