9ce8fea4-b836-4d74-afb1-e0b7e6445972.jpg

Polițiștii Serviciului Rutier îi sfătuiesc pe șoferi să se înarmeze cu răbdare, indiferent dacă vin de la munte sau se duc în această direcție.

DN1 Trafic intens pe ambele sensuri, coloană pe urcare de la km 101 până la intrarea în Comarnic și de la Sinaia până la limita cu județul Brașov.

Pe sensul de coborâre, coloană de la limita cu județul Brașov și până la ieșire din Bușteni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform estimărilor, din cauza numărul mare de turiști, nu sunt șanse ca până la lăsarea serii traficul rutier să se fluidizeze.

9ce8fea4-b836-4d74-afb1-e0b7e6445972.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...