accident-dn1a-homorâciu.jpg

Accidentul rutier a avut loc marți seară, pe DN1A, la Homorâciu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, cele șase victime, printre care și o femeie rănită grav, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Trei dintre victime minore, în vârstă de 11 și de 17 ani. ISU Prahova a intervenit cu o ambulanță Smurd B2 și o ambulanță Smurd pentru transportul victimelor multiple.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, în urma coliziunii dintre cele două autoturisme, șase persoane vor fi transportate la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că două autoturisme au intrat în coliziune, iar trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Județean Prahova. 

Traficul rutier în zonă este blocat, pentru efectuarea cercetărilor la fața locului și stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.