accident-comarnic.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică după-amiază, pe sensul Brașov - Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, șase persoane au fost transportate la spital.

Potrivit primelor informații, în cele două autoturisme, la momentul impactului, se aflau șapte persoane, printre care și doi copii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea accidentului. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, dar și ale ISU Prahova, care intervine cu o autospecială cu apă și spumă și cu o ambulanță Smurd.

Se pare că două persoane sunt rănite și necesită asistență medicală de specialitate.

Traficul rutier pe sensul Brașov - Ploiești este blocat. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...