accident-ploiesti-Bulevardul-republicii.JPG

Accidentul rutier a avut loc vineri după-amiază, pe Bulevardul Republicii din Ploiești, în zona Hotelului Best, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: 16.40 - Potrivit IPJ Prahova, nicio persoană nu a plecat la spital.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs după ce două autoturisme au intrat în coliziune. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, după ce persoana care a sunat la 112 a anunțat că în urma impactului o persoană ar fi rănită.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.