WhatsApp Image 2018-12-20 at 11.41.49.jpeg

Cu cinci zile înainte de Crăciun, traficul rutier în Ploiesti s-a aglomerat, mai ales pe artera principală Sud - Nord.

Agitația pentru cumpărăturile de sezon a început mult mai devreme în acest an, iar traficul rutier în zona centrală a devenit mult mai aglomerat.

Șoferii sunt nevoiți să aștepte minute bune la semafoare, iar în intersecțiile aglomerate se prduc frecvent ambuteiaje.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În orele de vârf, pentru a traversa orașul este nevoie de 45 de minute, iar să găsești un loc de parcare în zona centrală sau la magazine devine un test al nervilor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.