accident-autostrada-polei.jpg

Trei accidente s-au produs, în cascadă, joi dimineață, pe A 3, pe raza localității Râfov, pe ambele sensuri, din cauza poleiului.

UPDATE Comunicatul Centrului Infotrafic al Poliției Române:

Pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 55, în zona localităţii Brazi, judeţul Prahova, s-au produs coliziuni între 8 autovehicule, din cauza poleiului depus pe carosabil. În urma impactului, o persoană a suferit leziuni uşoare. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers spre Ploiești, însă se deviază la kilometrul 43, în zona localităţii Gherghiţa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În primul accident au fost implicate patru mașini, cu șapte pasageri, în al doilea accident două mașini au intrat în coliziune, iar în al treilea accident o mașină a fost lovită de un tir.

Toate victimele sunt asistate la locul incidentelor.

Se circulă restricționat, pe câte o bandă de mers.

Accidentele s-au produs atât spre Capitală, cât și spre Ploiești, în aceeași zonă.

Citește și Numeroase accidente în Prahova, joi dimineață, din cauza vitezei și drumurilor înghețate. Actualizare în timp real. FOTO

ISU Prahova intervine cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială transport personal și victime multiple.

Știre în curs de actualizare.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...