fbpx

aD1jZjYzYjgyMjk5YjhkZDlkYmViZDcxODhjN2Y4NmRmMA==.thumb.jpg

Dispariția timbrului de mediu i-a încurajat pe români să-și achiziționeze mai multe autovehicule second hand, topul mărcilor preferate fiind dominat de germani.

Conform Autovit.ro, înmatriculările de mașini rulate din import au rămas la o medie lunară de 39.000 de unități, iar reînmatriculările au depășit pragul de 50.000 de unități în jumătate dintre luni. 

Segmentul SUV a atins noi cote record pe piața mașinilor noi, Dacia Duster fiind modelul cu cele mai mari vânzări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele mai căutate branduri de mașini pe Autovit.ro în 2018 au rămas Volkswagen (peste 55 milioane de afișări), BMW și Audi. Din punct de vedere al modelului căutat, Volkswagen Passat a ținut primul loc în clasament.

La capitolul cele mai rapide vânzări, asta datorită prețurilor mai accesibile, Dacia, Volkswagen și Opel ocupă primele poziții. În medie, timpul de vânzare pentru modelele Dacia a fost de 17 zile, iar pentru celelalte două mărci de 19 zile.

Înmatriculările de mașini rulate din import au rămas la o medie lunară de 39.000 de unități, cu nici o lună de sub 30.000, iar la tranzacțiile cu mașini rulate pe plan intern (reînmatriculări) cifrele au fost și mai mari, în jumătate dintre luni fiind depășit pragul de 50.000 de unități.

aD1jZjYzYjgyMjk5YjhkZDlkYmViZDcxODhjN2Y4NmRmMA==.thumb.jpg

surse autovit.ro si digi24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg