Screenshot_10.png

Poți să fi tu pilot de raliuri, dar când afară sunt -3, -4 grade Celsius și ai și carosabilul parțial înzăpezit, mai bine stai liniștit pe scaunul tău și nu te da în spectacol. Altfel, ai să pățești ca prahoveanul din imaginile de mai jos, care ieri dimineață a fost nevoit să-și facă o programare la service din cauza teribilismului său.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor al Observatorulph.ro care conducea, ieri dimineață, pe Centura de Vest a Ploieștiului, în zona Brazi.

La un moment dat, pe banda a doua a apărut un Logan alb care circula cu viteză. Șoferul și-a eliberat culoarul cu flash-uri și cu atitudinea agresivă, însă în momentul în care a revenit pe banda 1 pentru a intra pe breteaua de ieșire a Centurii, viteza prea mare l-a făcut să nu mai poată controla mașina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa se face că, într-o fracțiune de secundă, Loganul s-a răsucit de câteva ori și... a intrat în parapetul de protecție. Vezi mai jos imaginile:

Screenshot_9.png

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.