fbpx

Screenshot_10.png

Poți să fi tu pilot de raliuri, dar când afară sunt -3, -4 grade Celsius și ai și carosabilul parțial înzăpezit, mai bine stai liniștit pe scaunul tău și nu te da în spectacol. Altfel, ai să pățești ca prahoveanul din imaginile de mai jos, care ieri dimineață a fost nevoit să-și facă o programare la service din cauza teribilismului său.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor al Observatorulph.ro care conducea, ieri dimineață, pe Centura de Vest a Ploieștiului, în zona Brazi.

La un moment dat, pe banda a doua a apărut un Logan alb care circula cu viteză. Șoferul și-a eliberat culoarul cu flash-uri și cu atitudinea agresivă, însă în momentul în care a revenit pe banda 1 pentru a intra pe breteaua de ieșire a Centurii, viteza prea mare l-a făcut să nu mai poată controla mașina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa se face că, într-o fracțiune de secundă, Loganul s-a răsucit de câteva ori și... a intrat în parapetul de protecție. Vezi mai jos imaginile:

Screenshot_9.png

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg