politisti-actiune-960x550.jpg

Norocosul este un vasluian, care circula cu 180 km/h. Când au reușit să îl oprească, polițiștii nu s-au mai oprit din constatat abateri.

Șoferul, în vârstă de 23 de ani, conducea pe drumul european E 581, între localităţile Bârlad şi Crasna cu o viteză de 180 de kilometri pe oră.

Pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor de la circulaţie tânărul a fost urmărit de trei echipaje de poliție, după care a fost prins și apoi încătușat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nici nu prea avea motive să oprească, sperând că polițiștii îi vor pierde urma și nu vor afla că nu are nici ITP, nici cauciucuri de iarnă. Nu i-au ieșit socotelile, însă polițiștii s-au apucat socotească seria contravențiilor. Nu le-a dat cu virgulă, ci le-a ieșit o sumă rotundă: 10.000 de lei.

Deocamdată este cea mai mare amendă, însumată pe un proces verbal, pentru un șofer din România.  

politisti-actiune-960x550.jpg

sursa digi24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...