fbpx

8e9881ed8211c6ae47e6ef67d2f77c7b-1063x560-00-86.jpg

”Sperietoarea” românilor, care își vor achiziționa autoturisme în 2019, mai are de așteptat. Ministrul Mediului spune că se caută soluții, care să nu poată fi combătute în instanță. Deocamdată nu s-au găsit.

Gurile rele spun că se apropie campaniile electorale, iar cei de la ALDE nu-și vor pemite să piardă voturi. Introducerea taxei de poluare va avea cu certitudine un asemnea efect.

"Trebuie să facem noi calcule în aşa fel încât să nu plângem după aceea de zeci de milioane de euro. Până la această oră, o formă care să fie agreată, fără niciun dubiu, care să nu aibă repercusiuni mari asupra noastră a tuturor nu s-a găsit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deci, nu am găsit varianta optimă care să poată să confere, cumulate, toate plângerile şi să nu avem nicio problemă din punct de vedere juridic. În al doilea rând, ne dorim ca acea contribuţie sub deviza "Poluatorul plăteşte" să nu aibă o amprentă financiară importantă asupra noastră.

Nu avem o variantă finală, pentru că avem un cumul de calcul care nu este gata. Când începem să lucrăm în sistemul matematic, apar şi alte variante şi constaţi că trebuie să reiei calculele de la capăt. Noi am crezut că putem finaliza o variantă până la finalul anului, dar nu am putut. Nu vă mai pot promite un orizont de timp, legat de acest subiect, vă spun sincer. O să mai dureze", a declarat Grațiela Gavrilescu. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg