img (3).jpg

În această dimineață, ninge în majoritatea localităților din Prahova, inclusiv la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile.

Starea DN-urilor din Prahova, potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Un brad a căzut peste o mașină, în trafic, pe DN 1, la Posada. Trafic blocat pe ambele sensuri

DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km138 loc Azuga ninnge slab carosabil negru umed.

DN 1 A km 89 Blejoi până la 160 loc. Cheia ninge slab carosabil negru umed.

Avertizare meteo pentru Prahova. Sunt așteptate ninsori abundente și poleiAvertizare meteo pentru Prahova. Sunt așteptate ninsori abundente și polei

DN 1 B km.12 loc. Bucov pana la km.34 loc. Ceptura ninge mărunt carosabil negru umed

DN 1 D km 0 până la km27 ninge mărunt carosabil negru umed. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.