accident-Breaza.jpg

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar concluzia a fost că acesta, înainte de a se sui la volan, a consumat băuturi alcoolice.

UPDATE: Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar conducătorul auto a fost sancționat pentru faptul că a consumat alcool, fapta fiind catalogată drept contravenție. Acestuia i-a fost suspendat, pentru o perioadă de timp, dreptul de a mai conduce pe drumurile publice.

Accidentul rutier a avut loc luni după-amiază, pe raza localității Breaza, după ce un autoturism a lovit un bărbat în vârstă de 45 de ani. O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului rutier.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Victima a suferit numeroase leziuni și a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,44 mg/l. Acesta urmează să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.