accident-rutier-centura-est-ploiesti-două-persoane-ranite.jpg

Două accidente s-au produs aproape simultan, luni dimineață, pe drumurile din Prahova, victimele fiind pietoni.

UPDATE 1 Victima accidentului de la Măgureni a decedat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE 2 În jurul orei 8:00 un alt pieton a fost lovit de mașină în timp ce traversa neregulamentar strada Gh. Grigore Cantacuzno în zona Podul Înalt din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, în jurul orei 7:30, la ieșire din Ploiești, în Tătărani (zona fostului magazin Interhome), un pieton care a traversat în fugă și fără se se asigure drumul cu patru benzi a fost acroșat de un autoturism. Acesta primește îngrijiri medicale la fața locului.

Cinci minute mai târziu, la Măgureni, un alt pieton a fost lovit de mașină. Impactul a fost atât de puternic, încât victima a intrat în comă.

Știre în curs de actualizare.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.