accident-cu-romani-in-belgia-bilantul-victimelor-311093.jpg

Duminică, după ora 13.00, un nou accident grav s-a produs la Fulga, în Prahova.

UPDATE: ora 14.00

Potrivit ISU Prahova, persoanele din cel de-al doilea autoturism sunt un bărbat de 27 de ani, un copil de trei luni și o femeie de 21 de ani decedată. În primul autoturism se afla un bărbat de 26 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Copilul are traumatism cranio-cerebral și escoriații, bărbatul are traumatism la nivelul toracelui și fractura membru inferior, iar bărbatul din primul auto (26ani)- traumatism la nivelul umărului stâng.

Știrea inițială:

Urmare a coliziunii a două autoturisme, trei pesoane au rămas încarcerate, un copil de trei luni, un bărbat 27 de ani și o femeie. Aceasta din urmă a fost deja declarată decedată de către echipajele ajunse la locul tragediei. Șoferul celuilalt autoturism este în vârstă de 26 de ani.

Se lucrează pentru extragerea victimelor din epava unuia dintre autoturisme.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că una dintre mașini ar fi intrat pe contrasens.

Surse IPJ PH și ISU PH. Revenim cu detalii.

accident-cu-romani-in-belgia-bilantul-victimelor-311093.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...