accident-dn1-baicoi-victima.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri noapte, în jurul orei 21.00, pe DN1, în zona intersecției de la Băicoi, pe sensul de mers către Brașov, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului se pare că accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Citește și: Starea victimelor din accidentul de pe DN1, din zona intersecției de la Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, precum și din cadrul ISU Prahova. În funcție de gravitatea rănilor, medicii vor stabili dacă persoana rănită va fi sau nu transportată la spital.

Potrivit IPJ Prahova, pe sensul de mers către Brașov, pe o bandă, este blocată circulația. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

accident-dn1-baicoi-victima.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...