accident-dn1a-manastiirea-cheia.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri seară, pe DN1A, la Mănăstirea Cheia, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPODATE: 21.18 - Traficul a revenit la normal în zona unde s-a produs accidentul.

UPDATE: 20.53 - Victimele din accident sunt trei tineri cu vârste de 15 ani, 18 ani și 19 ani. Cei trei răniți au fost transportați cu ambulanțele SAJ și SMURD la spital, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: 20.20 - În cele două autoturisme se aflau opt persoane, una dintre ele, potrivit ISU Prahova, fiind blocată în mașină. Pe lângă echipajele Poliției și ale Serviciului de Ambulanță, la fața locului intervin și „două autospeciale de lucru cu apa și spuma, una dintre ele fiind prevăzută cu modul descarcerare”, potrivit ISU Prahova. Tot aici a ajuns și o ambulanță SMURD.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat accidentul. Potrivit primelor informații, trei persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Traficul în zonă este îngreunat, potrivit persoanei care a sunat la 112. 

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.