accident-trecere-pietoni-620x340.jpg

Accident, marți seară, în Bariera București. Un șofer este căutat după ce a lovit un tânăr de 18 ani pe trecerea de pietoni, apoi a dispărut.

Mătușa victimei a lansat un apel pe Facebook pentru identificarea șoferului fugar:

”Buna tuturor! Astazi 11.12.2018 in jurul orei 17.15, pe trecerea de pietoni din Bariera Bucuresti, dupa sensul giratoriu (directia UPG- Centru) a fost lovit in plin de o masina, nepotul meu. Soferul a lovit si a fugit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A fost la politie si spital. Camere nu sunt in zona. Avem nevoie de martori ca sa indentificam masina/soferul.

Daca cineva a vazut/auzit/stie ceva, am marea rugaminte sa-mi dati un semn. Un share ar ajuta enorm! Multumesc!”

Dacă aveți detalii despre mașina implicată în accident transmiteți informațiile la Poliție, mătușa victimei sau la ziar (Facebook/ObservatorulPrahovean, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

În urma impactului, victima a suferit mai multe contuzii, cea mai gravă fiind la umăr.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.