WhatsApp Image 2018-12-10 at 08.19.56.jpeg

Vinerea trecută, trei mașini au fost implicate într-un accident rutier petrecut la primul rond de pe Bulevardul Independenței, înaintea trecerii supra-înălțate din dreptul fostului restaurant London House, pe sensul spre centru.

Unul dintre șoferii care și-au avariat mașinile ne-a sesizat pe adresa redacției ce anume a provocat accidentul.

Sesizarea cititorului:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Mergeam cu 30 la oră pentru că mă apropiam de trecerea de pietoni, când am simțit că mașina nu mai poate fi controlată. Am frânat degeaba, pentru că m-am dus precum sania în mașina din față. Când am coborât am văzut că drumarii, după ce au reparat drumul cu o substanță lichidă, nu au mai aplicat un praf anti-derapant, așa cum este procedura. Mașina a patinat efectiv pe uleiul respectiv, așa cum reiese și din procesul verbal încheiat de polițist. Voi da în judecată Primăria Ploiești, administratorul drumului, pentru că mi-a pus în pericol viața. Din fericire, nu au fost și victime, ci doar pagube materiale!”.

FOTO de la locul accidentului:

WhatsApp Image 2018-12-10 at 08.19.56.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-10 at 08.19.56 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-12-10 at 08.19.57.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.