img (1).jpg

Ionuț, Iustian, Gabi, Narcis și Ionuț sunt cei cinci prieteni care au murit striviți în accidentul de la Vadu Moldovei din județul Suceava.

Cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, cei cinci prieteni au mers la o discotecă pentru a petrece împreună, mai ales că unul dintre ei abia se întorsese din Anglia.

Toți au mers la discotecă cu o singură mașină, un autoturism marca Ford, condus de Narcis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe drumul spre casă, în jurul orei 02.30, toți cei cinci prieteni au murit împreună într-o tragedie fără margini.

Pe DN 2, în zona localității Vadu Moldovei, la numai câțiva kilometri de casă, cei cinci tineri au intrat cu mașina într-un TIR.

Cel mai probabil, șoferul circula cu viteză foarte mare în momentul în care a pierdut controlul direcției.

img (1).jpg

Citește articolul integral pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.