accident-dn1-cornu.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă seară, pe DN1, la Cornu, în zona stației peco Rompetrol, după ce un auto nu ar fi acordat prioritate unui microbuz.

UPDATE; 20.00 - Traficul pe DN1 a fost reluat, potrivit IPJ Prahova.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații. un auto nu ar fi acordat prioritate unui microbuz, care se deplasa către Ploiești. În microbuz nu erau călători.

În urma impactului, două persoane din auto au fost rănite, iar una dintre victime va fi transportată la spital. 

Traficul în zona unde a avut loc accidentul este dirijat, fiind blocată prima bandă a dirijat a sensului către Brașov.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.