radar-politia-romana-0_6fa40.jpg

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada Găgeni, în zona Spitalului Județean de Urgență.  

Șoferii care circulă în zonă trebuie să reducă viteza la 50 km/h după ce intră în municipiu.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Scopul este limitarea vitezei și conștientizarea șoferilor asupra principalelor cauze generatoare de accidente.

c16e7265-d530-440e-bf00-b10ba052b8a2.jpg

031380ac-f3ef-4a9b-8c17-466710de34b7.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.