efef3f9f-3d9d-43bb-8c0b-95bb95ab1b14.jpg

Obiceiul șoferilor de a parca neregulamentar a devenit preocupare serioasă pentru polițiști.

Două echipaje ale Poliției s-au ocupat astăzi de Bulevardul Republicii, acolo unde mai mereu este ocupată o bandă de circulație, din cauza celor care parchează neregulamentar. Este o zonă din Ploiești, cu trafic intens, nu de puține ori fiind utilizabilă doar o bandă. 

Și cum ”domnia se plătește”, polițiștii au aplicat că dărnicie amenzi.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În doar câteva minute 5 șoferi au fost amendați pe loc. Alții, care își lăsaseră mașinile și dispăruseră ”cu treabă” prin zonă, vor fi invitați la poliție, pentru înmânarea cadourilor de Crăciun.

Polițiștii spun că speră să facă ordine în cazul parcărilor neregulamentare, și susțin că vor patrula prin toate zonele din Ploiești. Moșul a fost drăguț și cu ei și au primit noile procese verbale de contravenție, pe care ar fi păcat să le lase necompletate, mai ales când au cu ce.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...