14d24d61-1aac-4861-9036-312bfef250ad.jpg

Nu vrem să ne civilizăm. Nu ne pasă. Ceilalți nu contează și nimeni nu ne amendează.

Cam așa funcționează. Un fel de lege a junglei, în care fiecare face ce vrea, pentru că poate.

Să parchezi pe trotuar, ocupându-l complet, nu este o crimă. Dar este o lipsă de respect pentru pietoni, oamenii fiind nevoiți să ocolească pe carosabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pot fi oricând accidentați, pot trece copii a căror viață este pusă în pericol. Și toate acestea, în condițiile în care sunt locuri de parcare la 2-300 de metri. Este însă dificil să te deplasezi, să faci câțiva în plus.

La fel de dificil este să parchezi măcar pe jumătate de trotuar, lăsând distanța de bun simț, față de gard, pe unde să poată trece și pietonii.

Așa cum se observă, sunt trei mașini în această situație. A fost suficient să parcheze unul așa, iar oițele i-au urmat exemplul.

În cazul unuia dintre ei există și un număr de înmatriculare pe măsură: PH 09 LOC. Oriunde ar merge, omul are LOC. Comentați?

14d24d61-1aac-4861-9036-312bfef250ad.jpg

cc0d240a-f8a0-411e-a3af-11027ea4463a.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...