accident-parcare-kaufland-campina.jpg

Accidentul rutier a avut loc joi seară, după ce două autoturisme au intrat în coliziune în parcarea de la Kaufland Câmpina

Potrivit primelor informații, în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. Se pare că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. În urma accidentului, o persoană a fost asistată medical la fața locului. Victima, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Bănești, pasager în autoturismul care circula pe drumul cu prioritate, îndreptându-se spre ieșirea din parcare, a fost transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul autoturismului care nu ar fi acordat prioritate, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Brebu, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier. 

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.